گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها

  • کد خبر: ۱۹۶۲۵۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها
مدتی است که لایحه بودجه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفته است. گاه عدد‌هایی از این لایحه استخراج می‌شود که دود از سر آدم بلند می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، منابع عمومی دولت رشد ۱۶.۷ درصدی پیدا کرده و به ۲۴۲۹ هزار میلیاردتومان رسیده است.

در این لایحه درآمد‌های مالیاتی با رشد ۴۹.۸درصدی پیش‌بینی شده که به رقم ۱۱۲۲ میلیارد تومان خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت تصمیم دارد بخشی زیادی از هزینه‌های خود را از این محل تامین کند.

درآمد‌های مالیاتی به چند دسته تقسیم شده‌اند که شامل درآمد از حقوق کارمندان، درآمد از خانه‌ها و ماشین‌های لوکس می‌شود. در این میان به نظر می‌رسد بخش زیادی از درآمد‌های مالیاتی از حقوق کارمندان تأمین می‌شود.

طبق لایحه بودجه سال آینده شاغلان با درآمد کمتر از ۱۰ میلیون تومان معاف از مالیات شده‌اند.

اما شاغلان با درآمد ماهانه ۱۰ تا ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باید ۱۰درصد از حقوق خود را برای مالیات پرداخت کنند یعنی به عبارتی از یک میلیون تا یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان حقوق برای مالیات کسر می‌شود.

افرادی که ماهانه حقوقی بین ۱۶ میلیون و ۸۰۰ تا ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند نیز باید ۱۵درصد معادل ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان مالیات بپردازند.

دارندگان حقوق ماهانه ۲۷ میلیون و ۶۰۰ تا ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیز باید ۲۰ درصد از حقوق خود که معادل ۵ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۸ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان است را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کنند.

افرادی هم که ماهانه بیش از ۴۸ میلیون تومان درآمد دارند نیز باید ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان که معادل ۳۰ درصد حقوقشان است را برای مالیات پرداخت کنند.

میلیاردها چقدر باید مالیات بدهند؟

به جز حقوق‌بگیران، دارندگان خودرو‌ها و خانه‌های لوکس نیز باید مالیات بدهند.

براساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ دارندگان خودرو‌های سواری که ارزش خودروی آن‌ها بیش از ۳ میلیارد تومان باشد باید سالانه یک درصد مالیات بپردازند، برای مثال اگر شخصی خودرویی ۴ میلیارد تومانی دارد باید به ازای هر میزان بیشتر از ۳ میلیارد تومان مالیات پرداخت کند که در این حالت باید ۱۰ میلیون بابت خودرو ۴میلیاردی‌اش مالیات بپردازد.

همچنین اگر شخصی زمین، ویلا، باغ و ملک شخصی داشته باشد که ارزش آن بیش از ۲۵ میلیارد تومان باشد، باید به هر میزان که ارزش ملکش بیشتر از این مقدار باشد را به صورت دو در هزار مالیات بدهد. برای مثال اگر شخصی ملکی ۳۰ میلیارد تومانی داشته باشد باید ۱۰ میلیون تومان بابت آن مالیات پرداخت کند.

راننده‌ها هم باید مالیات بدهند

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۳ قرار است از تمامی وسایل نقلیه که در بزرگراه‌های شریانی تردد می‌کنند بر مبنای میزان پیمایش به ازای هر کیلومتر و بر اساس نوع خودرو با تصویب هیئت وزیران عوارض دریافت خواهد شد.

این مالیات به حساب سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نزد خزانه‌داری کل کشور واریز تا در قالب بودجه سالانه، پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور صرف توسعه، بهسازی، نگهداری ایمن‌سازی و هوشمندسازی جاده‌های کشور شود. 

صدور مفاصاحساب جرائم رانندگی موکول به تسویه این عوارض است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->