بورس فردا دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی مراسم گرامیداشت شهدای مقاومت در مشهد اعلام شد
سرخط خبرها

سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها

  • کد خبر: ۱۹۶۲۵۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
سال آینده چه افرادی باید مالیات بدهند؟ | از مالیات یک میلیونی حقوق حداقل‌بگیران تا مالیات ۱۰ میلیونی میلیاردر‌ها
مدتی است که لایحه بودجه ۱۴۰۳ در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گرفته است. گاه عدد‌هایی از این لایحه استخراج می‌شود که دود از سر آدم بلند می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، منابع عمومی دولت رشد ۱۶.۷ درصدی پیدا کرده و به ۲۴۲۹ هزار میلیاردتومان رسیده است.

در این لایحه درآمد‌های مالیاتی با رشد ۴۹.۸درصدی پیش‌بینی شده که به رقم ۱۱۲۲ میلیارد تومان خواهد رسید. به نظر می‌رسد دولت تصمیم دارد بخشی زیادی از هزینه‌های خود را از این محل تامین کند.

درآمد‌های مالیاتی به چند دسته تقسیم شده‌اند که شامل درآمد از حقوق کارمندان، درآمد از خانه‌ها و ماشین‌های لوکس می‌شود. در این میان به نظر می‌رسد بخش زیادی از درآمد‌های مالیاتی از حقوق کارمندان تأمین می‌شود.

طبق لایحه بودجه سال آینده شاغلان با درآمد کمتر از ۱۰ میلیون تومان معاف از مالیات شده‌اند.

اما شاغلان با درآمد ماهانه ۱۰ تا ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان باید ۱۰درصد از حقوق خود را برای مالیات پرداخت کنند یعنی به عبارتی از یک میلیون تا یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان حقوق برای مالیات کسر می‌شود.

افرادی که ماهانه حقوقی بین ۱۶ میلیون و ۸۰۰ تا ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان دریافت می‌کنند نیز باید ۱۵درصد معادل ۲ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان مالیات بپردازند.

دارندگان حقوق ماهانه ۲۷ میلیون و ۶۰۰ تا ۴۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیز باید ۲۰ درصد از حقوق خود که معادل ۵ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان تا ۸ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان است را به عنوان مالیات به دولت پرداخت کنند.

افرادی هم که ماهانه بیش از ۴۸ میلیون تومان درآمد دارند نیز باید ۱۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان که معادل ۳۰ درصد حقوقشان است را برای مالیات پرداخت کنند.

میلیاردها چقدر باید مالیات بدهند؟

به جز حقوق‌بگیران، دارندگان خودرو‌ها و خانه‌های لوکس نیز باید مالیات بدهند.

براساس لایحه بودجه ۱۴۰۳ دارندگان خودرو‌های سواری که ارزش خودروی آن‌ها بیش از ۳ میلیارد تومان باشد باید سالانه یک درصد مالیات بپردازند، برای مثال اگر شخصی خودرویی ۴ میلیارد تومانی دارد باید به ازای هر میزان بیشتر از ۳ میلیارد تومان مالیات پرداخت کند که در این حالت باید ۱۰ میلیون بابت خودرو ۴میلیاردی‌اش مالیات بپردازد.

همچنین اگر شخصی زمین، ویلا، باغ و ملک شخصی داشته باشد که ارزش آن بیش از ۲۵ میلیارد تومان باشد، باید به هر میزان که ارزش ملکش بیشتر از این مقدار باشد را به صورت دو در هزار مالیات بدهد. برای مثال اگر شخصی ملکی ۳۰ میلیارد تومانی داشته باشد باید ۱۰ میلیون تومان بابت آن مالیات پرداخت کند.

راننده‌ها هم باید مالیات بدهند

طبق لایحه بودجه ۱۴۰۳ قرار است از تمامی وسایل نقلیه که در بزرگراه‌های شریانی تردد می‌کنند بر مبنای میزان پیمایش به ازای هر کیلومتر و بر اساس نوع خودرو با تصویب هیئت وزیران عوارض دریافت خواهد شد.

این مالیات به حساب سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نزد خزانه‌داری کل کشور واریز تا در قالب بودجه سالانه، پس از مبادله موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه کشور صرف توسعه، بهسازی، نگهداری ایمن‌سازی و هوشمندسازی جاده‌های کشور شود. 

صدور مفاصاحساب جرائم رانندگی موکول به تسویه این عوارض است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->